Subota 21.01.2017.
02:30
telegraf.rs, Vestionline

Muškarci mole Boga da žene ovo ne primete tokom seksa

stockphotos.io
Koliko god to bilo čudno za devojke, imaju i muškarci svoje brige

Čarape na nogama

Seks ponekada može početi iznenada i brzo se zahuktati i zbog toga je gotovo nemoguće rešiti se ovog odevnog komada na kul i uzbudljiv način. Zato ostaju u njima kako ne bi pokvarili trenutak.

Pukotina na plafonu

Ako primete određene mane u njihovom domu - ili bilo šta drugo poput neopranog veša na podu, prašine ili neopranih sudova - postoji šansa da muškarci nisu oborili ženu sa nogu, a to nije dobra stvar kada imate seks.

Buka koju pravi krevet

Možda je metalni ram koji treba podmazati, možda je stari drveni krevet sa lošim šrafovima, a možda je i neverovatan seks, ali pauziranje seksa kako bi se ovaj problem rešio uopšte nije kul.

Kašalj, ili bilo koja druga telesna funkcija

Ponekada jednostavno moraju da se iskašlju ili da podrignu, pogotovo tokom neke fizičke aktivnosti. Pokušaće oni da to urade što neprimetnije da ne bismo upropastili trenutak, ali neće baš svaki put uspeti uvek u tome.

Gubljenje daha

Muškarci nisu mašine! A nisu svi ni vrhunski sportisti. Poznato je da malo dahtanja i teškog disanja nije uvek seksi, ali ponekada se i muškarci umore.

Perverzni razgovori

Kada žensko kaže: “Reci mi šta želiš da mi radiš”, jedini odgovor koji muškarac može da da jeste “Želim da imamo seks. Ovo što upravo radimo. Sve je OK”.

Dlake u ustima

Ponekada dlake mogu da završe u ustima i prava je veština izvaditi ih a da se ne pokvari trenutak. Za to je potreban talenat. I nisu u pitanju samo dlake sa glave.

Doživeli su orgazam odavno

Ali se i dalje trude i daju sve od sebe da i partnerke dovedu do orgazma. Što manje pričanja o ovome, to bolje. Već je otkriveno previše.

2024 © - Vesti online