Četvrtak 19.01.2017.
11:56
Tanjug, Vestionline

Milito o zemljacima: Zaneti može Mesija da dovede u Inter

Reuters
Žele ga i Italijani: Lionel Mesi

Milito ističe da je sadašnji potpredsednik Intera i nekadašnji saigrač Mesija iz reprezentacije Argentine jedina osoba koja može da ga dovede u Milano.

- Teško je u ovom trenutku poverovati da će Mesi da napusti Barselonu. U fudbalu je sve moguće, snovi ništa ne koštaju i ostvarivi su. Zaneti ima sjajan i prijateljski odnos sa Leom i ako neko može da ga nagovori da napusti Barselonu, to je Havijer. To bi bilo sjajno - rekao je Milito za Korijere delo Sport.

Milito, jedan od najzaslužniji za Interovo istorijsko osvajanje "triplete" 2010. godine kada je postigao dva gola u finalu Lige šampiona protiv Bajerna (2:0), veruje da njegov bivši klub može da se vrati na stare staze slave.

- Interu je potrebna homogenost i efikasnost, siguran sam da će doći vremenom pod vođstvom trenera Stefana Piolija. Već se vidi napredak i mislim da će još više unaprediti igru. Siguran sam da će obezbediti plasman u Ligu šampiona, a pokazaće svoju snagu i u Torinu protiv Juventusa - zaključio je Milito.

Kineski vlasnici već duže vreme imaju plan o dolasku Mesija u Inter, za šta neće žaliti novac, ali pitanje je koliko je petrostruki dobitnik Zlatne lopte raspoložen za selidbu iz Barselone, naglasivši da je trenutno srećan. Inter polaže nadu u to što Mesi nije produžio ugovor sa Kataloncima, o čemu pregovara sa klubom već duže vreme.

2024 © - Vesti online