Utorak 17.01.2017.
17:02
Vestionline

Javio se Vilander: Da li ovom izjavom maleriše Novaka?

youtube.com/ATPWorldTour
Krenuo da analizira: Mats Vilander

- Verdasko je napravio mnogo neiznuđenih grešaka, ali je morao da igra tako, jer je sa druge strane bio Đoković. Novak se dobro kretao, odlično udarao lopticu, bio fokusiran sve vreme. Mislim da je Novak pokazao da mora da se smatra favoritom za osvajanje titule! Ne zato što Marej više nije broj 1, već zato što je Đoković mnogo puta u prošlosti osvajao titule na ovom turniru. A, sada je pokazao da se vratio - istakao je Mats Vilander posle meča u emisiji "Gejm, set, Mats na "Eurosportu".

Šveđanina kao da je iznenadila igra Novaka, kao da je naš as 151. teniser sveta, a ne do skora najbolji. Ipak, Mats ne bi bio to što jeste da, ipak, nije malo "potkačio" našeg asa.

- Novak je već u odličnoj formi, da mislim da nema tu mnogo mesta za napredak. Jedino mi se čini da se brže umara nego ranije, što se videlo i u Dohi. Ne mislim da nije dobro spreman došao u Melburn, već da je to posledica što nije imao mnogo mečeva u poslednjih šest meseci -  zaključio je Vilander.

Nekako nam je draži Mats kada kudi Novaka, to je uvek dobar znak da će Đoković da osvoji turnir, ali ima vremena da Šveđanin odapne otrovne strelice.

2024 © - Vesti online