Nedelja 15.01.2017.
22:07
alo.rs

Srpske starlete zabavljale decu bogatih Albanaca!

Facebook/Privatna arhiva
Starlete za zabavu bogataša (Foto: Arhiva)

Ipak, ta priča teško da će joj proći u sudnici, s obzirom na njenu prošlost. Kako izvori tabloida "Alo!" tvrde, Teodora je reputaciju starlete gradila godinama, najpre u Crnoj Gori, gde je za novac zabavljala "decu" albanskih narko-dilera!

"Teodora je najpre radila u Tuziju, u ilegalnim kockarnicama u vlasništvu albanske narko-mafije. Oni su je vodili na sastanke po Podgorici i Albaniji, gde je udovoljavala njihovim poslovnim partnerima. Mnogo devojaka je kasnije i sama odvela u Tuzi, obećavajući im lagodan život. Pare su dobijale, a služile su za zabavu deci bogatih Albanaca koji žive u inostranstvu", navodi sagovornik "Alo!".

Pročitajte još:

wikipedia.org

* Žene u svetu kriminala (3): Ucena snimkom seksa

Da je Teodora Ćamil često boravila u Crnoj Gori, potvrđuju i slike na njenom Fejsbuk i Instagram profilu, na kojima uglavnom zauzima seksi poze u skupocenim haljinama. Po slikama se može uočiti i njen "razvojni put".

- Na slikama koje su nastale u skorije vreme pozira u skupocenim haljinama dok zauzima nekakve seksi poze. Na jednoj od njih u veoma skupoj večernjoj haljini pozira na jahti koja je usidrena u luksuznoj marini "Porto Montenegro" u Tivtu - dodaje naš sagovornik.

Izvor "Alo!" navodi da Teodora nije jedina starleta koja je zabavljala albanske kriminalce za novac, te da im je još petnaestak Novosađanki na raspolaganju, kad god zatreba.

- Teodora je u jednom momentu upoznala Ivanu Kecman, koja je takođe privedena zbog ucenjivanja biznismena. Ona preko jednog poznatog TV voditelja regrutuje devojke za posao, kako za Crnu Goru i Bosnu, tako i za zapadne zemlje poput Švajcarske. Sve poznaju Albanca sa nadimkom Riči, koji ih često odvodi u Cirih. Naravno, nisu razvile posao samo preko granice, već i u Srbiji imaju svoje "kombinacije", kako oni međusobno to nazivaju. Specijalnost su im bile proslave firmi po Beogradu i Novom Sadu, gde su dolazile sa drugim devojkama i ispijale pića dok ih neki gost ne bi odveo. Za druženje su plaćane od 50 do 100 evra po satu - navodi izvor "Alo!".

2024 © - Vesti online