Ponedeljak 16.01.2017.
03:00
Vestionline, naxi.rs

Tužni ste, evo kako da iznajmite rame za plakanje

pixabay.com
Stres najčešće prouzrokuje tugu, a najbolje je kada imate kome da se izjadate

Naime, poslovne žene u Japanu, svakodnevno se susreću sa velikom količinom stresa, a ukoliko nemaju pored sebe nekoga kome bi mogle da se izjadaju, za 65 dolara po satu mogu iznajmiti muškarca koji će biti njihovo društvo i pružiti im reči utehe. 

Jedna kompanija u Tokiju omogućila je zaposlenim ženama da od danas, 24. septembra od firme "Ikemeso" iznajme muškarce koji će im brisati suze i biti njihov oslonac u trenucima emotivnog pada i "pucanja". Poslovne žene najpre nazovu službu i izaberu jednog od sedam muškaraca u ponudi, koji dolaze na njihovo radno mesto i pokušavaju da ih oslobode stresa. Ukoliko dame nisu "lake na suzama" muškarac će posebnim metodama, razgovorom i emotivnim filmovima pokušati da u njima izazove lavinu osećanja, te da plačem izbace nagomilan stres. 

Idejni tvorac ovog projekta, Hiroki Terai, objasnio je da žene u Japanu žive pod ogromnim stresom, naročito ako rade u Tokiju.

 - Većina žena danas radi u poslovnom okruženju gde dominiraju muškarci, radoholičari. Upravo zato, one se povremeno slome. Mi smo onda tu da im ponudimo utehu, posle koje će se sigurno osećati bolje - , objasnio je Hiroki Terai. 

2024 © - Vesti online