Subota 14.01.2017.
17:09
Vestionline

Marej hoće da otme krunu Đokoviću: Spreman sam...

Reuters
Napad na prvu krunu u Melburnu: Endi Marej

Četiri puta je Novak zaustavio Mareja, a najbolji teniser sveta smatra da je došlo vreme da osvoji Australijan open.

- Imam samopouzdanje posle dobrog završetka prošle sezone. Volim ovde da igram, volim uslove. Proteklih godina sam u Melburnu igrao sam zaista dobro, ali nisam uspeo da preskočim poslednju prepreku. Ali, mislim da sam sad u dobroj situaciji, da imam šansu da osvojim trofej. Dobro igram, dobro sam trenirao, zdrav sam - rekao je Marej na konferenciji za novinare pred početak Australijan opena.

U finalu prošle sezone, Marej je lako poklekao u tri seta u meču sa Novakom. Endi je bio rastrzan između profesionalnog izazova i porodice, jer je njegova supruga Kim Sirs bila pred porođajom. Endi se podsetio te situacije, čak je hteo da i odustane od završnice Melburna.

- Prošle sezone u Melburnu je bilo teško za mene, pogotovo sa situacijom oko Kim i porođaja. Onda, ono što se dogodilo sa Najdželom (prim.aut. njegovom tastu Najdželu Sirsu, tada treneru Ane Ivanović, pozlilo je tokom meča naše igračice.) tokom turnira mi je otežalo, pošto sam u nekoliko situacija pomislio da želim da odem kući, ali to nisam uradio jer je on bio u bolnici u Melburnu. Bilo je teško i sigurno da ne želim da se ponovo nađem u takvoj situaciji, kao ni moja supruga, nijedan član moje porodice - istakao je Škot.

2024 © - Vesti online