Subota 14.01.2017.
14:42
Vestionline, KK Partizan

Partizan u problemu: Džikić ne zna koga sve vodi u Ljubljanu

M. Todorović
Trener Partizana za sada uspeva dobro da se nosi sa svim problemima

Utakmicu poslednjeg kola ligaškog dela u ABA ligi prošle sezone obeležila su čak četiri produžetka i na kraju trijumf domaćeg tima u dvorani "Tivoli". U petom kolu ove sezone, Partizan NIS i Olimpija su ponovo igrali produžetak, ovog puta o hali "Aleksandar Nikolić" a pobedu su odneli crno-beli rezultatom 86:85. 

Pred nedeljni meč, Partizan i dalje ima probleme sa povredama, a trener Aleksandar Džikić očekuje tešku i neizvesnu utakmicu. 

- Naš protivnik ima izbalansiran sastav, nekoliko vrlo iskusnih igrača, nekoliko vrlo ambicioznih igraca. Naša prva utakmica bila je teška i neizvesna, isto nas očekuje i u nedelju. Još ne znamo u kom sastavu ćemo biti u Ljubljani, ali bez obzira ko bude igrao, zahtevi za borbenom igrom i energijom na terenu se neće menjati - ističe trener crno-belih, a prema poslednjim informacijama u tim se posle Đorđa Majstorovića vraća i Branislav Ratkovica. 

Plejmejker Vilijam Hečer je svestan šta očekuje crno-bele u Ljubljani. 

- Idemo u Ljubljanu da još jednom damo sve od sebe. Znamo koliko teško smo došli do pobede u Beogradu i znamo da će sutra biti još teže. Ne smemo da se obaziremo na probleme koje imamo, na nama je da uradimo sve što je u našoj moći - istakao je Hečer. 

Meč između Union Olimpije i Partizana NIS na programu je u nedelju, 15. januara sa početkom od 19 časova. 

2024 © - Vesti online