Sreda 23.06.2010.
12:18
Vestionline

Jovanović raskida predugovor sa Liverpulom?

Srpski fudbaler ima ugovor s Standardom iz Liježa do kraja juna, a pre nekoliko meseci potpisao je predugovor s Liverpulom dok je engleski klub trenirao Rafael Benitez. Španski stručnjak je u međuvremenu preuzeo Inter i pojavile se informacija da sa sobom mogao da "povuče" i Jovanovića.

Pored njega, Benitez želi i Havijera Maskerana i Dirka Kujta. Pored Intera, za Jovanovića je zainteresovan i Olimpijakosa, koji se takođe nada da će novi menadzer Liverpula poništi predugovor sa Srbinom. Grčki klub je spreman da ponudi Jovanoviću 10 miliona evra za četvorogodišnji ugovor.

"Sa Liverpulom sam se sve dogovorio, ali ako jedna strana želi da raskine to sve, ja tu ne mogu ništa", rekao je za "Tutomerkato" Jovanović.

Jovanović (28) je u karijeri igrao za Vojvodinu, Šahtjor, Lokomotivu i Standard. On je član Standarda od 2006. godine, a za belgijski klub odigrao je 146 utakmica i postigao 69 golova. Srpski fudbaler se trenutno nalazi u Južnoj Africi gde za nacionalni tim Srbije igra na Svetskom prvenstvu.
 

2024 © - Vesti online