Četvrtak 12.01.2017.
23:10 >> 23:36h
Vestionline

Obradović besan: Ja sam veći Srbin od svih onih koji su mi pevali "Željko, Turčine..."

A. Čukić
Ljut na "delije": Željko Obradović, trener Fenerbahčea

- Ovi što mi viču: "Željko, Tučine... mogu da poručim da sam veći Srbin od svih njih. Lako je njima ovde u Beogradu to da viču. Majstori, budite tamo gde sam ja bio i onda kada sam bio. Takođe, niko iz Zvezde se nije bunio zbog toga. Bilo je to horsko skandiranje, znači, pripremljeno pre meča. Ovde sam imao prijatelje, a sada više ne. Nisu reagovali, znači da se slažu s tim. Da su došli kod mene u goste ja bih uradio sve da ih zaštitim. Oni to nisu uradili - rekao je Obradović na konferenciji za novinare.... 

Osim Obradovića, navijači su provocirali i Bogdana Bogdanovića, pogotovo u trenucima kada je nekadašnji košarkaš Partizana postizao koševe.

O meču, trener vicešampiona Evrope je istakao da nisu donosili dobre odluke u finišu meča. Iako ga nije pomenuo, indirektno je za poraz Obradović "optužio" Nikolu Kalinića, zbog njegovog šuta za tri poena u pretposlednjem napadu gostiju.

- Iskusna smo ekipa i neke stvari ne smeju da nam se dešavaju. S druge strane uvek sam govorio da igrač treba da radi ono što zna, a neki od njih su u 4 poslednja napada i odbrane radili ono što ni na treningu nisu izveli - rekao je Obradović jasno aludirajući na srpskog reprezentativca.

2024 © - Vesti online