Četvrtak 12.01.2017.
09:32
M. Topalović - Vesti

Verder želi Slavišu Jokanovića

Reuters
Na pragu novog izazova: Slaviša Jokanović

Tim srpskog stručnjaka nalazi se na desetom mestu engleskog Čempionšipa, sa samo šest bodova zaostatka za Šefild Venzdejom na šestom mestu, koje vodi u plej-of za Premijer ligu. Pritom, Fulam ima meč manje.

Iako Fulamu ide dobro, lako je moguće da ga Jokanović na leto napusti, jer klub ne ispunjava svoj deo dogovora. Naime, Jokanoviću nisu ispunjene želje što se tiče pojačanja, a ugovor mu ističe na kraju sezone.

Takvu situaciju na "Krejven kotidžu" pokušaće da iskoristi klub iz Bremena. Verder posrće već nekoliko sezona, ali za sada je uspevao da održi status bundesligaša. Ukoliko ove sezone ipak ispadnu, naravno, "zeleni" o Jokanoviću ne moraju ni da razmišljaju. Međutim, ako opet obezbede opstanak, učiniće sve da dovedu bivšeg trenera Partizana, Muangtong junajteda sa Tajlanda, Levskog, Erkulesa, Votforda i Makabija iz Tel Aviva.

Posle 16 kola Bundeslige, Verder je tek na 15. mestu sa 16 bodova, što je tri više od Hamburga na mestu koje vodi u baraž. Trenutno ekipu iz Bremena predvodi Iranac Aleksander Nuri, kao prelazno rešenje posle otkaza uručenog Viktoru Skripniku.

2024 © - Vesti online