Sreda 11.01.2017.
21:10
Vestionline

Federer se priseća: Bio je to najbolji Novakov meč protiv mene

twitter.com/#7TENNIS
Federer priziva dobar žreb

Švajcarac je za 7tennis.com.au govorio o očekivanjima od Australijan opena i svojim šansama na ovom turniru. 

- Neće biti lako kao kada sam bio broj jedan jer u žrebu mogu da dobijem teške protivnike već od trećeg kola. Ove godine sam došao sa manjim očekivanjima nego ranije jer sam pauzirao šest meseci i logično je da nisam siguran kako će sve da izgleda. Sve dok sam zdrav moguće je da uradim nešto, koliko je to nešto zavisiće dosta i od žreba - kazao je između ostalog Federer.

Novinar koji je vodio intervju podsetio je Federera na podršku koju je dobio od publike tokom prošlogodišnjeg polufinalnog meča, koji je izgubio od Novaka Đokovića rezultatom 3:1, po setovima 6:1, 6:2, 3:6, 6:3.

- Bila je odlična atmosfera prošle godine na meču protiv Novaka. Mislim da je to bio veliki meč za obojicu i da je on odigrao možda i jedan od najboljih mečeva protiv mene. Uspeo sam da se vratim u meč u trećem setu, publika je bila bučna i zahvalan sam za podršku koju su mi pružili i tada i inače za svu pažnju koju imam ovde - kazao je Švajcarac dodavši da je Melburn pravo mesto za njegov povratak posle polugodišnje pauze..

2024 © - Vesti online