Sreda 11.01.2017.
17:48
Vestionline, Stars.rs

"Sin mi je prokockao sve pare, više ne dam!"

Z. K. Munja
Sinu zbog kocke zavrnula slavinu: Zlata Petrović

Zlata je besna na Mikija jer je prokockao sav novac koji mu je dala, te je rešila da "zavrne slavinu". Dudića je zbog problema sa kockom ostavila i supruga, te sa sobom odvela i decu.

Pevačica se, piše "Stars", požalila bliskim prijateljima kako ne može više da trpi sina i pokriva njegove dugove te da je, ovoga puta, rešila da ga opameti:

- On me više ne zanima, neću da mu pomažem. Pare mu ne dajem, pa nisam ja budala. Idem, radim, mučim se da bih davala njemu, a on sve prokocka. Rekla sam mu, molila da prestane sa tim, ali ne vredi - kaže Zlata i u dahu nastavlja:

- Eto, i žena ga je napustila, odvela decu, i sad živi sam. Pre sedam godina dala sam ogromne pare da vratim njegov dug zbog kocke, ali zaklela sam se da više neću. Odrastao je čovek, pa neka bude odgovoran i nek snosi posledice.

Mikijev otac, pevačicin bivši suprug Hasan Dudić, međutim, “drvlje i kamenje” baca po Zlati:

- Sram nek je bude. Ona je zlo. Kako je nije sramota da iznosi takve stvari u javnost? Miki je sada pravi čovek, na mestu. Ako se razveo od žene, to ne znači da su u svađi. Čuju se, viđaju se. A to što se on kocka, to je povukao na njene, pošto je njena majka bila kockar. Dudići su poštena familija, kod mene nije bilo probisveta - rekao je Hasan za "Stars".

2024 © - Vesti online