Sreda 11.01.2017.
11:18
blic.rs, Vestionline

Emina Jahović u "kućnom pritvoru"

instagram.com/eminajahovic
Emina Jahović i Mustafa Sandal su zarobljeni u svom domu zbog oluje koja je zadesila Istanbul

Kako "Alo!" saznaje, nevreme i snežni smetovi potpuno su odsekli deo grada u kojem živi od centra prestonice, pa se pevačica ne usuđuje da izađe iz kuće.

Eminina kuća je, inače, u izdignutom delu Istanbula, gde inače stanuju sve velike turske zvezde, pa je mašinama još teže da dopru do njene kuće.

- Bukvalno je poslednjih dana grad paralisan, svi letovi su otkazani, veliki snežni kijamet vlada u celom gradu. Emina polako postaje nervozna jer nije navikla da bude statična, iako uspeva da trenira u svojoj teretani koju ima u kući. Nervozna je i zbog toga što nije  kupila poklon za Mustafin rođendan, koji je danas, pa će ga iznenaditi za svoj, koji je za četiri dana - objašnjava izvor.

Emina jedino ostaje da sačeka da se malo slegne sneg i da nastavi da funkcioniše iz kuće.

- Još planiramo kako ćemo proslaviti sve datume koji su nam bitni. U Istanbulu su veliki sneg i smetovi, grad je blokiran, a automobili ne mogu da prolaze ulicama. Letovi su otkazani. Bukvalno smo zarobljeni zbog snega koji nas je okovao. Ne znamo još koliko će ovo trajati, a sa druge strane, ne znam ni kako ću stići da organizujem sve u vezi sa slavljem - kaže Emina.

2024 © - Vesti online