Utorak 10.01.2017.
15:17
Informer

Soraja zavela Janukovičevog sina koji zbog nje ulaže milione u Crnoj Gori

Instagram/sorajavucelic
Soraja ulazi u ozbiljan biznis

On će na primorju graditi stanove i poslovne objekte, a Soraju je angažovao da bude posrednik u prodaji i tako i sama zaradi dobre pare.

Ovaj uspešni biznismen upoznao je zgodnu manekenku prošle godine na Crnogorskom primorju i od tada su u kontaktu.

- Oleksandar je prošlog leta bio u Crnoj Gori, gde je i upoznao Soraju preko zajedničkih prijatelja. Počeli su da se druže i kroz neobavezan razgovor došli do toga ko se čime bavi. Oleksandar je ispričao da ima građevinsku firmu i da planira da investira u Crnoj Gori. Soraja mu je rekla da i ona već neko vreme ima slične planove - priča dobro obavešteni Informerov izvor, i dodaje da je Vučelićeva odmah zapala za oko bogatom Ukrajincu:

- Janukovič je pokušao da šarmira Soraju, ali je ona ostala ravnodušna. Kada je video da neće s njom lako izaći na kraj, predložio joj je da udruže snage. On će graditi poslovne i stambene objekte u Crnoj Gori u vrednosti od 13 miliona evra, a ona će posle da ih prodaje za procenat. Imali su nekoliko sastanaka gde su utanačili detalje, kao i vremenske rokove do kada gradnja treba da se završi.

Kako Soraja već ima firmu koja se bavi prodajom nekretnina, Oleksandar joj je ponudio da u novom poslu zajedno osnuju kompaniju u kojoj će ona biti manjinski vlasnik.

- On u Ukrajini ima veliki broj preduzeća i veoma je uspešan u svom poslu, a imao je veliku želju da poslovanje proširi i na Balkan. Crna Gora mu je već neko vreme zanimljiva zbog brojnih Rusa koji tu dolaze, pa smatra da bi investicija mogla višestruko da mu se isplati. Uz to, naravno, veruje da će tako lakše uspeti da smuva i svoju novu poslovnu saradnicu Soraju - navodi izvor.

Vučelićeva je potvrdila informacije do kojih je Informer došao, ali zbog tajnosti ugovora koji je potpisala sa Janukovičem nije mogla da otkriva detalje:

- Stvarno imam mnogo uspešnih investitora i poslovnih partnera iz inostranstva. Mnogi s kojima sarađujem su vrlo poznata i bitna imena u svetu, ali ja o tome ne mogu da govorim jer poštujem pravo na privatnost u poslu. To je sve što smem da vam kažem, razumite me - rekla nam je Soraja, a kada  je upitana da li je Oleksandar Janukovič njen novi poslovni partner, odgovorila je:

- Ja vam tu informaciju ne mogu ni potvrditi, a ni demantovati.

2024 © - Vesti online