Ponedeljak 09.01.2017.
20:58
Vestionline, Mocartsport

Zvezda odbila Ibanjeza?

N. Đurović
Izgleda da je visoka plata bila kamen spoticanja

Međutim, prema rećima njegovog menadžera, ujedno i tasta Darka Alagića crveno-beli nisu bili zainteresovani da vrate miljenika navijača.

- U subotu je stigao dopis iz UEFA da Ibanjez ne može da igra za tri kluba u jednoj sezoni. Obzirom da su četiri turska prvoligaša bila zainteresovana za Lučove usluge, klub je prihvatio poziv Kajzerija koja zbog propisa nije izvodljiva. Jedina mogućnost je bila pozajmica u Zvezdu. O tome sam obavestio upravu kluba još u subotu. Sve je nagoveštavalo da će se Luis vratiti u Zvezdu do kraja ove kalendarske godine, ali tokom ponedeljka sam dobio odgovor da nije realno da se Luis vrati u ovom trenutku. Ma, šta god to značilo. Da je bilo volje, transfer, odnosno, pozajmica, su mogli da se realizuju - otkrio je Alagić u izjavi za Mocartsport.

S obzirom da Crvena zvezda nije "zagrizla" Argentincu ne preostaje ništa drugo nego da ostane u Trabzonu i da se bori za mesto u timu.

- Obavestio sam Luisa o odgovoru iz Beograda. Žao mi je zbog zvezdaške javnosti i navijača, ali to je život. Rekao sam Luisu da se okrene jedinom mogućem rešenju o ovom trenutku. A to su trening i rad. Imao je veliku želju da se vrati u Zvezdu, ali sve je ostalo samo na želji. Ovo ne izjavljuem zbog lutnje, već zbog toga što sam kao Luis zatrpan porukama navijača vezanim za povratak u Zvezdu. Želim da zatvorim ovu priču. Klubu i navijačima želim novu titulu - dodao je Alegić.

2024 © - Vesti online