Ponedeljak 09.01.2017.
18:34
Vestionline, Mocartsport

Srbin neće kineske pare: Radije bira selidbu u bratsku Rusiju

pixabay.com
Kolarov ne želi kineske milione

Među njima je i reprezentativac Aleksandar Kolarov, koji ima ugovor sa Mančester Sitijem, ali bi u junu mogao da napusti “građane”. Ipak, prema rečima njegovog menadžera iskusni levi bek ne želi da trči za parama već su mu miliji sportski motivi pa je moguća selidba u Moskvu ukoliko Spartak osvoji titulu ili obezbedi plasman u Ligu šampiona.

- Aleksandru Kolarovu je Spartak iz Moskve najpoželjniji klub za nastavak karijere. Veliku ulogu u tom stavu igra i bliskost između dva naroda, ruskog i srpskog. Ali i ambicije jednog od najjačih klubova Istočne Evrope. Spartak je veliki klub i iako ne nudi finansijske mogućnosti kao Kina, to neće biti prepreka za Kolarova. Moj klijent je postavio najviše ciljeve u nastavku karijere i jedan od njih je da igra u Ligi šampiona. To je jedan od bitnih faktora koji će pomoći Spartaku da angažuje Kolarova - kazao je menadžer Serđo Berti, a prenosi Mocartsport.

Posle 17 odigranih kola Premijer lige Rusije Spartak ima pet bodova više od drugoplasiranog Zenita, tj. osam poena suficita u odnosu na CSKA pa bi pravo čudo trebalo da se desi da u preostalih 13 rundi Moskovljani ispuste plasman u elitno evropsko takmičenje.

2024 © - Vesti online