Subota 07.01.2017.
00:48
Vestionline, b92.net

VIDEO: Mornarički snimak NLO koji niko ne može da objasni

pixabay.com
 

Na neverovatnom snimku dvojica marinaca u snimila su takozvani "neobjašnjivi vazdušni fenomen" u vidu "ravne izdužene strukture" sa dva termalna izduvna otvora slična reflektorima koja se nisu poklapala sa osom kretanja, prenosi idigitaltimes.com.

Oni kažu da je ovaj NLO izbacivao neke gasove u atmosferu, što su zabeležile i infracrvene kamere. 

Tokom susreta, pilot je kontaktirao dve odvojene radarske stanice, od kojih nijedna nije mogla da detektuje pomenuti objekat. Takođe, ni njihov radar u helikopteru u toj oblasti nije registrovao nijednu letelicu. 

U proteklih dve godine CEFAA je pokušavala da otkrije o kakvoj je letelici reč i snimak su analizirali nuklearni hemičar, astrofizičar, pa čak i stručnjak za video i fotografiju. 

Dosad je jedino razumljivo objašnjenje dala organizacija GEIPAN iz Francuske koja smatra da je možda reč o manjoj letelici koja izbacuje otpadnu vodu iz kabine pre sletanja. 

Ipak, to ne objašnjava zašto radar nije uspeo da je detektuje i zašto nijedan od iskusnih pilota koji su je snimili nisu mogli da prepoznaju o kakvoj letelici je reč. 

Agencija je odlučila da pomenuti NLO nazove "neidentifikovanim vazdušnim fenomenom", kako ovaj susret ne bi bio povezivan sa šarlatanskim svedočanstvima o susretu sa vanzemaljcima.

2021 © - Vesti online