Četvrtak 05.01.2017.
00:37
Vestionline

Najluđi trenutak u istoriji Holivuda: Ova poznata zvezda zapravo nikad nije ni postojala!

youtube.com/Top Beautiful Women 275
Izmišljeni lik na naslovnici: Alegra Kolman

"Zaboravite Gvinet, ona je nova devojka iz snova”, pisalo je. U članku su je povezivali sa glumcem Dejvidom Švimerom, zvezdom serije “Prijatelji”, a istaknuto je bilo da je i Vudi Alen svoj sledeći film namenio upravo njoj pa čak i da postoje i njene golišave fotografije koje su snimili paparaci.

Bila je to priča o devojci koja je zaintrigirala Holivud, čak toliko da su časopis ubrzo kontaktirali brojni lovci na talente kako bi se upoznali s novom zvezdom. Međutim ubrzo se ispostavilo da je Alegra zapravo prava misterija i to prvenstveno zbog toga što nije ni postojala.

Naime, nju je izmislila novinarka Marta Šeril za potrebe promocije časopisa, a devojka koja je pozirala za naslovnicu bila je model Ali Larter. Vremenom se pokazalo da je snimanje za “Esquire” za Ali bila dobra odskočna daska kad je karijera u pitanju, pa je ona odlučila da sreću okuša u Holivudu.

Pojavila se u filmovima kao što su “House on Haunted Hill”, “American Outlaws” i “Legally Blonde”, a najpoznatija je po ulozi u NBC-jevoj seriji “Heroes”.

- Imala sam tada samo 22 godine i bila na početku karijere. Radila sam s fotografom Trojom Hausem kada mi je rekao da “Esquire” kreira lik izmišljene glumice koja će biti komentar na čitav fenomen holivudskih zvezda. Bilo je to jako zabavno. U tom trenutku sam smatrala kako je zapravo genijalno što je taj tekst samo za nijansu drugačiji od stvarnosti. Svog menadžera upoznala sam upravo preko te naslovnice. Upravo taj potez mi je otvorio mnoga vrata i ne žalim jer sam to učinila - priča lepa Ali.

2024 © - Vesti online