Utorak 03.01.2017.
21:48
24sata.hr

Poznata glumica otkrila: Dadilji je ispao moj sin, čula sam samo vrisak

Eva sa suprugom Kajlom ima dvoje dece, ćerku Marlou Mej (2) i tromesečnog sina Mejdžora Džejmsa.

- Nekoliko dana posle Dana zahvalnosti, naša dadilja je zaspala sa Mejdžorom u naručju. Iskliznuo joj je iz ruku, pao i razbio glavu o drveni pod. Kajl i ja smo spavali u drugoj sobi. Probudio nas je zvuk udarca glave o pod i onda histeričan vrisak - počela je priču Eva na svom blogu "HappilyEvaAfter".

Eva je sa suprugom odmah odvezla sina u bolnicu, gde su im rekli da je bebi napukla lobanja i da ima unutrašnje krvarenje mozga.

U bolnici su proveli dva dana, a dobra vest je što malenom dečaku nesreća nije ostavila nikakve posledice. Glumica kaže da nikada u životu nije doživela nešto tako traumatično, a priču je odlučila da podeli sa ostatkom sveta ne bi li se rešila razarajućeg osećaja krivice.

- Plakala sam danima, svima sam govorila da sam ja kriva. Dadilju su mi preporučili, a dogodila joj se ljudska greška. Znala sam da će mi govoriti da sam sama kriva jer se dadilja brinula o mom detetu umesto mene, da sam zaslužila to što se dogodilo - piše Eva koje je nakon nesreće pala u tešku depresiju. Dadilji je oprostila, ali joj je dala otkaz.

- Više nikome ne poveravam svoje dete, osim sebi samoj. I dalje imam traume. Kad ga usred noći čujem da plače, srce počinje ubrzano da mi lupa i počinjem da plačem jer se prisetim šta se desilo.

Glumica, koja se pojavljivala u popularnim TV serijama poput 'Kako sam upoznao vašu majku' i 'Nova devojka', dugo je osećala mučninu i potpuno izgubila apetit. No, vremenom je naučila sama sebi da oprosti i, kaže, potpuno se posvetiti majčinstvu.

2024 © - Vesti online