Ponedeljak 02.01.2017.
11:14
Tanjug, Vestionline

Da li Vučić voli Čedu, ili samo radi svoj posao?

Tanjug
Čedomir Jovanović smatra da nije omiljeni opozicionar Vučića i da nema ništa protiv Vučića. jednostavno su im stavovi različiti

- Ne bih imao ništa protiv da sam omiljeni Vučićev opozicionar, ali ako je izraz mog statusa što me danas čuva deset policijaca, onda to nije izraz Vučiheve ljubavi prema meni, nego njegove obaveze kao premijera prema čoveku koji je ugrožen - primećuje Jovanović.

U razgovoru za Tanjug on kaže da podržava pojedine Vučićeve poteze jer zna koliko je neke poslove teško raditi i koliko užasno veliku cenu društvo plaća ukoliko oni ne budu obavljeni.

- Kada vidim da je on na korak od pozitivnih rezultata, ja onda to podržim iako možda u tom trenutku to i nije najobjektivnije - kaže Jovanović.

Jovanović kaže da ne smatra da bilo kome treba da dokazuje razlike u odnosu na Vučića, ali dodaje da istovremeno te razlike ne treba da budu osnov njegovog političkog delovanja, jer se ništa ne može uraditi ukoliko se na njima insistira.

Iako smatra da nema dobrih i ozbiljnih motiva za raspisivanje vanrednih izbora, Jovanović ih želi zato što Srbija nema evropsku vladu.

- Ne možete da me uverite da spoljnu politiku ove zemlje treba da vodi Ivica Dačić - kaže Jovanović i dodaje da su parlamentarni izbori realniji ukoliko Vučić odluči da bude predsednički kandidat.

2024 © - Vesti online