Nedelja 01.01.2017.
18:01
A. Šišić - Vesti

Šta nas čeka u 2017. (7): Vladavina drskog bestidnika

wikimedia.org
Mišel de Nostradamus

Spisi koje je ostavio u amanet mogu da se tumače na različite načine, a filozof nije štedeo vizije već je predvideo i sadašnja stanja.

"Vernici" u knjizi "Le Propherites" objavljenoj 1555. godine naišli su na odlomak koji je za pojedince ukazivao na novonastalu situaciju na američkoj sceni. Nostradamus navodno piše: "Lažni trubadur koji prikriva ludilo, izazvaće da veliko Vizantijsko carstvo promeni zakone. Iz Egipta izniknuće čovek koji će želeti da promeni edikt zamene novca i standarda."

Pojedinci spekulišu da ove reči jasno ukazuju na novoizabranog predsednika SAD Donalda Trampa (lažnog trubadura) koji će po njihovim tvrdnjama poludeti i intervenisati u evropskoj izbegličkoj krizi koja je bila najizraženija u nekadašnjem Vizantijskom carstvu odnosno današnjoj Grčkoj. Da ovo nije puko izmišljanje potkrepljuju još jednim iskazom koji se po njihovim rečima obistinio. 

"Veliki bestidnik i drski govornik biće izabran za guvernera velike armije. To će mu doneti smelost njegovih tvrdnji. Srušeni most i grad onesvešćen od straha."

Mnogi veruju da je veliki bestidnik i drski govornik otelotvorenje Trampa koji danas vlada jednom od najvećih vojnih sila . 

2024 © - Vesti online