Subota 31.12.2016.
12:08
Vestionline

Bliznakinje se udaju za istog čoveka

youtube.com/ANNA AND LUCY
Ekstremne bliznakinje ne samo da su imale zajedničkog dečka, već se sada i udaju za njega, a žele i dete u isto vreme

Pažnju svetskih medija privukle su kada su izjavile da spavaju u istom krevetu sa istim dečkom i da se nikada ne odvajaju.

Čak tvrde da najdalje što su provele jedna od druge bilo je nekoliko metara.

Sad žele venčanje za koje nisu sigurne da mogu da ga organizuju u njihovoj rodnoj Australiji, ali tvrde da je to odlična odluka za njih dve.

- Mi smo sa njim već pet godina. Želimo da se udamo za istog čoveka i njegovo ime je Ben. Mnogo debate izazvala je naša odluka. Da li je to moguće? Da li to može da funkcioniše? Ne znamo. Ali čule smo da u Tusonu u SAD možemo da se venčamo - kažu devojke.

Ana i Lusi pozvale su svoje pratioce na Jutjubu da im kažu ukoliko znaju kako mogu da se udaju za istog čoveka, šaleći se da će biti prve žene u Australiji koje su to uradile.

- Mi mislimo da je to divno. Nama nije čudno, nikada nam nije bilo, a mi smo srećne. Nismo naudile nikome. Nadamo se da će se to dogoditi - kažu sestre.

Inače sestre su se podvrgle čitavom nizu operacija u želji da izgledaju isto o čemu su takođe javno govorile, a jednom prilikom rekle su i da žele i da budu trudne u isto vreme zbog čega će, ukoliko bude potrebno, ići na vantelesnu oplodnju.

2024 © - Vesti online