Ponedeljak 21.06.2010.
18:35
Press rs

Sajko: Nisam zaljubljen u Draganu!

"Bojanić je najveći patološki lažov kog poznajem! O njemu sam imao bolje mišljenje do povratka na imanje. Međutim, kada sam video kako me je „promovisao" na razne načine potrudio sam se da mu u mom prisustvu bude veoma neprijatno i hvala Bogu da sam u tome uspeo. Toliko je loš čovek da me gleda u oči i laže, a sa druge strane se pravi da me gotivi. Još više mi se zgadio kada je zbog njega diskvalifikovan moj drugar Đus."

Intuicija te nije prevarila, završio si sa Draganom u izolaciji. Od kog trenutka si počeo da gajiš simpatije prema njoj?

- Prema Dragani ne gajim baš nikakve simpatije, a kamoli osećanja. Moj tajni zadatak je bio da joj se približim i to je sve. Ako su gledaoci stekli utisak da nešto postoji između nas dvoje žao mi je što sam ih razočarao.


Da li si po povratku na farmu promenio mišljenje o Nemanji?

- Milena i Nemanja me uopšte ne zanimaju! Nemanji sam zamerao mnogo toga, ali, na njegovu sreću, dobro je razmislio i sagledao neke stvari pre nego što mi se obratio. Sada sam promenio mišljenje o njima ali nabolje. To što je bilo je iza nas, čak sam mu zaboravio i to što je hteo da me udari gitarom po glavi.


Zbog čega si dopustio da Firči i Maca upravljaju tobom na imanju, pa su te samim tim i ostali farmeri prozvali Mali Firči?

- Njih dvojica su za razliku od većine farmera vrlo inteligentni i normalni ljudi. Ni u jednom trenutku nisu upravljali sa mnom niti mi solili pamet, nas troje bez obzira na godine samo delimo ista mišljenja. Za to što me zovu Mali Firči, me baš briga.

2024 © - Vesti online