Četvrtak 29.12.2016.
19:52 >> 23:33h
Vestionline

Evroliga: Dobre vesti za Zvezdu, Efes i Makabi izgubili, Dončić briljirao

Arhiva
Foto: Ilustracija

Tokom većeg dela meča viđena je neizvesna borba, a u finišu više nerava imali su gosti iz Madrida. Briljirala je nova nade evropske košarke Luka Dončić, koja je postigla 17 poena.

Jedini dvocifreni kod "kraljevića" bio je još Rudi Fernandez sa 14. Kod "pivara" Brendon je bio najefikasniji sa 16 poena, a po 14 je ubacio Danston i Braun.

U derbiju kola, Olimpijakos je u Pireju savladao Fenerbahče - 71:62. Lodžeski je postigao 14 poena, Papapetru 12, Grin 11, a Birč 10. Kod gostiju, Jan Veseli je ubacio 22 poena. Srbi su bili nevidljivi. Milutinov nije igrao za crveno-bele, dok je kod gostiju Nikola Kalinić postigao samo jedna poen. Zbog povrede još nema u timu Bogdana Bogdanovića.

Baskonija je u Vitoriji pregazila Makabi - 101:88. Briljirali su centri domaće ekipe - Vojtman je postigao 23, a Šengelija 22 poena u pbedničkom timu. Kod gostiju iz Tel Aviva debitovao je prošle sezone igrač Crvene zvezde, Kvinsi Miler (bez poena za skoro 14 minuta igre). Najbolji je Viktor Rad sa 20 poena, dok su Gaudlok i Vims ubacili po 13 poena.

Milano je nastavio seriju poraza, pa je pitanje dana kada će italijanski šampion da se otarasi Hrvata na klupi, Jasmina Repeše. Žalgiris je slavio u Milanu 78:70 uz 16 poena Milaknisa. Milan Mačvan je postigao osam poena, dok se Miroslav Raduljica nije upisao u strelce u ekipi koja je ostvarila osmi uzastopni poraz.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
2024 © - Vesti online