Sreda 28.12.2016.
18:55
Vestionline

Teodosić i Itudis jednoglasni: Navijači Zvezdi daju dodatnu snagu

M. Todorović
Teodosić i Itudis respektuju Zvezdu

Prošle sezone jedan od najboljih plejmejkera sveta nije imao dobro iskustvo u Beogradu pošto ga je jedan neodgovorni navijač gađao plastičnom flašicom, ali Teodosić kaže da voli da igra u užarenoj atmosferi.

- Uvek je zadovoljstvo vratiti se u Beograd i igrati pred fantastičnom publikom. To je vrsta pritiska u kom ja, ali i moji saigrači, volimo da igramo. Imamo maksimalan respekt ka Zvezdi, i pamtimo odlično da su već pobedili nekoliko velikih timova ove sezone. U meč sa nama ulaze posle trijumfa nad madridskim Realom prošle nedelje. Spremni smo za tešku utakmicu i daćemo sve od sebe da 2016. godinu završimo pobedom - rekao je Teodosić za sajt Evrolige. 

Slično je o meču protiv crveno-belih govorio i trener "armejaca" Dimitris Itudis.

- Ovaj tim Crvene zvezde u velikoj meri podseća na onaj koji je prošle godine igrao plej-of Evrolige. Zadržali su osnovu ekipe nekoliko godina već, istog trenera i istovetnu košarkašku filozofiju. Igraju agresivno na obe strane terena, a od navijača dobijaju dodatnu snagu – pogotovo kada igraju kod kuće, u velikoj hali. Već su dobili neke velike mečeve, pre svih protiv Makabija i Real Madrida. I dalje su u igri za plej-of i imaju velike ambicije da trku završe među osam najboljih. Shodno tome, za ovaj meč će nam biti potrebna dodatna energija i motivacija - kazao je grčki stručnjak. 

Utakmica 15. kola Evrolige između Crvene zvezde i CSKA na programu je u četvrtak, 29. decembra, sa početkom od 19 sati, a biće odigrana u Kombank areni.

2024 © - Vesti online