Sreda 28.12.2016.
18:01
N. S. P - Vesti

Suzavac, pa batine za aktivistu

youtube.com/TV Jasenica
Oštro negira sve navode i kaže da se protiv njega vodi politička hajka: Dragan Jovanović

Manojlović je, prema navodima te odborničke grupe, naišao na čoveka okrenutog leđima, koji se naglo okrenuo i zasuo ga suzavcem, a potom ga isprebijao.

On tvrdi da je slučaj prijavio policiji, da je pregledan u Domu zdravlja u Topoli, pa poslat u Klinički centar Kragujevac, gde su mu konstatovali frakturu na nosu. Odbornička grupa takođe tvrdi da su "neki ljudi u ime Dragana Jovanovića pretili predsedniku odborničke grupe Igoru Petroviću, kome je potom oštećeno vozili ispred zgrade u kojoj stanuje".

Korektan poziv

- Tog čoveka koji je navodno napadnut ne poznajem, on je iz nekog sela kod Topole. Kad sam čuo za ovo saopštenje pozvao sam ga da ga pitam da li mu šta treba. Naravno, nemam nikakve veze sa tim događajem, ali sam postupio korektno - kaže Jovanović.

Međutim, Dragan Jovanović za "Vesti" oštro negira sve navode i kaže da se protiv njega vodi politička hajka.

- Podneo sam šest prijava sudu u Aranđelovcu protiv tog Igora Petrovića. Tvrdim da nikad nisam ni krivični ni prekršajno odgovarao i cela ova situacija je vrlo neprijatna. Oni su protiv mene već pisali pedesetak politički obojenih saopštenja sa sve neistinama - zaključuje Petrović.
 

2024 © - Vesti online