Utorak 27.12.2016.
10:10
Vestionline

Više od milion ljudi želi na rođendan jedne Meksikanke

Facebook/Rubi Ibarra Garcia
Slavljenia Rubi Ibara Garsija sa roditeljima

Naime, Meksikanda Rubi Ibara Garsija puni 15 godina, a pozivnica za njen rođendan upućena je preko društvene mreže Fejsbuk.

"Dobar dan, kako ste. Pozivamo vas 26. decembra na 15. rođendan naše ćerke Rubi, u mestu La Hoja", uputio je poziv Krescensio Ibara, otac slavljenice pre nekoliko nedelja. On se na snimku pojavio sa kaubojskim šeširom, a pored njega su bile supruga i sad već širom sveta poznata ćerka Rubi.

Ipak, porodica nije očekivala da će ovaj poziv naići na takav prijem na Fejsbuku. Naime, selo u kome se proslava održava ima 200 stanovnika, a za dolazak se prijavilo 1,3 miliona korisnika Fejsbuka.

Meksička porodica ubrzo je postala slavna, a otac je poručio da, iako želi da ugosti sve zainteresovane, ipak je reč o proslavi lokalnog tipa. Cela stvar je potpuno izmakla kontroli. Slavljenica Rubi ide od televizije do televizije i gostuje u emisijama, a čak je i jedna aviokompanija rešila da da popust svima koji žele da dođu na "proslavu veka".

Tako se jedna lokalna proslava pretvorila u opšti haos. Umesto 800 planiranih zvanica, na ovom rođendanu će, ipak, biti mnogo više ljudi. Događaj je pomeren na zemljište od nekoliko hektara, a policija je uvela mere bezbednosti.

Rubi je čak završila u video igrici, u kojoj tinejdžerka trči po crvenom tepihu i deli pozivnice svima koje sretne. Na rođendanu će biti prisutne i brojne televizijske ekipe, a Mersedes Poare, direktorka centra za javno mnjenje Univerziteta Del Vale, prokomentarisala je da je ceo događaj poprimio skandalozne razmere, gde rizikujemo da zapadnemo u društvo apsurda.

2024 © - Vesti online