Ponedeljak 26.12.2016.
18:00
S. Đurić - Vesti

Sve blešti od luksuza

instagram.com/ Seka Aleksić
Raskošna jelka: Seka Aleksić sa sinom

Svetlana - Seka Aleksić ove godine baš se potrudila oko ukrašavanja kuće, a sve zbog sina Jakova koji sa tri meseca teško da zna šta se dešava oko njega. Pevačica je svoju kuću u Staroj Pazovi ukrasila i spolja i iznutra, pa sve blešti. Na samom ulazu je poveća figura Deda Mraza, lampice i venčići, a nije štedela ni na dekoraciji unutrašnjosti kuće. Naravno, fotke je okačila na Instagram, pa i njeni fanovi imaju priliku da "zavire" u njen luksuzni dom.
Lepa Brena bila je nešto umerenija, ali je dom ukrasila veselim i neobičnim ukrasima. Kamin u porodičnoj kući u jednom beogradskom naselju ukrasila je crveno-belim detaljima, pa sve podseća na poznate slike iz američkih filmova.

Šabanova mirna oaza

Šaban Šaulić davno je svoj novčanik prepustio supruzi Gordani koja suprugove pare od pevanja investira u nekretnine. Pored kuće koje poseduju u centru Beograda, na Vračaru, i još jedne vile na Dedinju, te kuće u Krčedinu, poznati par je pre više od godinu dana investirao ozbiljnu sumu novca u kupovinu i renoviranje novog životnog prostora.
- To će biti naš porodični dom i mirna oaza da se sklonimo od svega i nađemo mir. Ne volimo da se hvalimo svojom kućom, jer smo svesni da većina ljudi teško živi - rekla je Šabanova supruga Goca za beogradske medije.

- "Praznici nam stižu", napisala je Lepa Brena na društvenim mrežama, dok se u pozadini čuje njena pesma "Ja nemam drugi dom", a ona se igra sa svojim ljubimcem pored kamina.
U novogodišnjoj bajci uživa i Nataša Bekvalac, koja je na insistiranje ćerkice Hane svoj dom ukrasila još početkom decembra. Ona je snimila video klip i postavila ga na Instagram. Njeni fanovi su toliko oduševljeni da je video skupio više od 24.000 lajkova za samo sat vremena!
U luksuznoj, višespratnoj vili Cece Ražnatović u Ljutice Bogdana "baškare" se čak dve velelepne jelke. Iako su joj deca odrasla, ona ne odustaje od novogodišnjih ukrasa, a sa ćerkom Anastasijom se slikala pored jelke. Na ovim fotkama tek se da naslutiti luksuz u kome živi folk zvezda.

I dom Željka Joksimovića bogato je ukrašen, a on i njegova supruga Jovana vodili su računa o svakom detalju. Sve je urađeno po poslednjim trendovima i sa ukusom. Posebno mesto u kući zauzima beli klavir, kao i porodične fotografije.
M. Karović

Skromni glumci

Za razliku od pevača, glumci su mnogo skromniji, verovatno i zbog toga što zarađuju neuporedivo manje para od pevača. Ne vole da se hvale na društvenim mrežama, a sve više je glumaca koji od gradske buke beže u okolinu Beograda. Ljiljana Blagojević i njen suprug Siniša Kovačević su pre dve godine Zemun, zamenili životom u prirodi.
- Odselili smo se u Surduk, pored Dunava, u kuću s dvorištem iz kojeg pogled puca na vinograde. Sada imam više vremena da čitam i razmišljam o sebi. Ležem ranije, a budim se prirodno. Zemun je nekada imao atmosferu malog grada, ali dobio je brzinu Beograda. Surduk je mesto gde pekari starim ljudima nose hleb na kućnu adresu - rekla je jednom prilikom Ljiljana Blagojević.

Glumac Nenad Jezdić pre 14 godina vratio se na selo. On je kupio veliko imanje u selu Zabrdica kod Valjeva.

- Sve sam ovo stekao i platio sam. Od svih svojih serija, filmova, reklama došao sam do ovoga ovde gde sam sad. Poželeo sam nešto rukama da uradim i sada sam deo toga. Istinsku punoću života osećam na selu. Ali neće me to udaljiti od scene. Naprotiv. Sebe ovde vidim za ceo život - iskren je Jezdić.

2024 © - Vesti online