Ponedeljak 26.12.2016.
13:21
Vestionline

Teodosić: Mene je užasno teško trenirati!

twitter.com/EuroLeague
Možda ode u trenere: Miloš Teodosić

Sjajni organizator igre je prošle sezone sa "armejcima" osvojio Evroligu, a mnogi veruju da će se po završetku ove preseliti u NBA ligu.

- Mene je užasno teško trenirati. Bilo bi teško kada bih morao da treniram samog sebe. Možda sam jednom u šali rekao da sebe ne mogu da zamislim kao trenera baš iz tog razloga. Apsolutno sam uveren da nije lako i da je za pravu saradnju potrebno da se pronađe zajednički jezik sa mnom. Dimitris Itudis, kao i Dušan Ivković ranije, dali mu mi vremena da se navikemo jedni na druge - rekao je Teodosić.

Teodosić se slaže da je 2016. bila najbolja godina u njegovoj karijeri.

- Bila je to sjajna godina za mene i za moj tim. Sa CSKA sam osvojio Evroligu, dok je reprezentacija Srbije bila druga na Olimpijskim igrama. Vrlo sam ponosan na sva dostignuća.

Priznao je srpski igrač da razmišlja o NBA ligi i siguran je da bi se lako adaptirao.

- U ovom trenutku ja sam igrač CSKA i to je jedina stvar koja me zanima. Do kraja sezone ću razmišljati samo o tome. Naravno, ne bi mi smetalo da se oprobam u najjačoj ligi na svetu. Ali biće vremena da razmišljam o tome, a što se tiče adaptacije na NBA to ne bi bio veliki problem za mene - naglasio je Teodosić.

2024 © - Vesti online