Nedelja 25.12.2016.
20:04
alo.rs, Vestionline

Izbezumljena: Sandra Afrika na meti manijaka!

Facebook/Sandra Afrika
Sandra Afrika

Nepoznati mladić proganjao je Sandru i konstantno joj ponavljao da je zaljubljen u nju i da mora biti samo njegova. Iako se pevačica trudila da mu na lep i pristojan način stavi do znanja da je u srećnoj vezi, on to nije želeo da prihvati, zbog čega joj je slao brojne poruke neprijatnog sadržaja.

- On joj je prvo delio komplimente putem društvenih mreža, a pošto Sandra, kada ima vremena, odgovara na poruke svojih fanova, i njemu se zahvalila na lepim rečima. Međutim, svakog dana joj je slao na desetine poruka, što je počelo da joj smeta - otkriva izvor i dodaje da je uporni obožavalac uspeo da pronađe njen broj mobilnog telefona, što je šokiralo pevačicu, pa ga je blokirala.

Ipak, tu se nisu završile Afrikine muke, pa je uporni mladić rešio je da svoj plan po svaku cenu sprovede u delo. Momak je došao na jedan Sandrin nastup, gde joj je poklonio veliku korpu crvenih ruža.

- Taj dečko je poludeo jer Sandra nije odreagovala kako je on hteo, već je sklonila korpu sa bine, pa je rešio da dođe do nje i "raščisti račune". Kada ga je videla kako pokušava da se popne na binu, umalo je šlog nije strefio sve vreme ju je dozivao i govorio da mora odmah da priča sa njom, a pripadnici obezbeđenja jedva su uspeli da ga sklone od Sandre. Ona se baš, baš uplašila, a pogotovo nakon što je čula kako viče, "Neće se na ovome završiti”. Tada je rešila da pozove policiju, koja je vrlo brzo došla i udaljila pomahnitalog gosta - ispričala je Sandrina drugarica koja je te noći bila na njenom nastupu.

instagram.com/sandraafrika
2024 © - Vesti online