Petak 23.12.2016.
18:40
Vestionline, KK Partizan

Partizan bez potcenjivanja protivnika želi da nastavi pobednički niz

aba-liga.com/kk Partizan NIS
Partizan na MZT sa samo 10 igrača

U prvom meču ove sezone, Partizan NIS je savladao MZT u Skoplju, ali pred sutrašnji duel koji počinje u 19 časova, trener crno-belih, Aleksandar Džikić upozorava: 

- Gosti nisu onaj tim koji smo pobedili u prvom delu lige. Od tada je promenjeno nekoliko trenera, više igrača je došlo i otišlo. Praktično igramo prvi put protiv ovog njihovog sastava. Poznato je da imaju problema sa povredama, ne znamo u kom sastavu se doći u Beograd, ali je sigurno da imaju spoljnu liniju koja mora da se poštuje, kao i njihov startni centarski par. U svakom slučaju, ne smemo ni jednog momenta da ih potcenimo, naročito ako se uzme u obzir naše zdravstveno stanje. od ukupnog broja seniora (15 igrača) u ovom trenutku (dan pred utakmicu) imamo samo 10 na raspolaganju. U taj broj računam i Veličkovića koji je tek počeo da trenira - istakao je Džikić. 

Plejmejker Partizana NIS, Vilijam Hečer ističe da će crno-beli ponovo pokušati da zaborave na probleme i pruže svoj maksimum. 

- Znamo da nas očekuje teška utakmica, da će MZT dati sve od sebe i da će sigurno želeti da odigraju mnogo bolje nego u prvom delu sezone. Mi imamo određenih problema, ali kada počne utakmica, trudićemo se da ne razmišljamo o tome već isključivo o dešavanjima na terenu". - zaključio je Hečer. 

Utakmica Partizan - MZT Skoplje na programu je u subotu, 24. decembra 2016. od 19 časova. Prodaja ulaznica na blagajni dvorane "Aleksandar Nikolić" počinje u 16.00. Cena ulaznica za tribine iznosi 300 dinara, dok je za parter potrebno izdvojiti 500 dinara. 

2024 © - Vesti online