Četvrtak 22.12.2016.
21:52
Vestionline

Radonjićevi utisci posle velike pobede

Tanjug
Blistao posle pobede: Dejan Radonjić, trener Crvene zvezde

- Za nas je svaka pobeda Evroligi velika, izuzetna. Veoma sam zadovoljan što smo još jednom dobro igrali. Kada se dobije Real, naravno da se navijačka strast diže do maksimuma, što je i normalno. Ali, mi koji smo na poslu moramo da računamo drugačije, trezveno - rekao je Radonjić novinarima posle utakmice i dodao:

- Ovo su bolji protivnici od nas, to je iskreno i istinito. Nema laži i prevara, dizanja i spuštanja, pravimo velike rezultate i ove sezone, za sada. Trudićemo se da bude još, a tek ćemo videti dokle će to da nas dovede. Ovo su neverovatna opterećenja. Pokazali smo da svima možemo da budemo ravnopravni, iako ćemo negde da gubimo, a negde da dobijamo", kazao je trener crveno-belih. 

Crnogorski stručnjak prezadovoljan je sa ulčinkom od šest pobeda i osam poraza.

- Ovo je sigurno veliki rezultat, pobede koje smo ostvarili i igre koje smo pružili. Vidite kakva se iznenađenja dešavaju, a mi smo tu stabilni sa tendencijom da pravimo uspehe. Žao mi je što nismo bili kompletni protiv Žalgirisa, siguran sam da bismo dobili taj meč - istakao je Radonjić i najavio novo pojačanje za početak 2017. godine.

2024 © - Vesti online