Četvrtak 22.12.2016.
09:09
alo.rs

Ako vam je nedostajalo bahanalija: Počinju "Parovi" i evo šta spremaju

Printscreen
Ekipa ostaje gotovo ista: U rijaliti mahom ulaze već dobro poznata lica

Naime, kako piše "Alo", produkcija "Parova" potpisala je čak 200 ugovora, a samo najzanimljiviji kanditati će imati priliku da se bore za glavnu novčanu nagradu, a još nije poznato koliko će iznositi.

- Za sada, sigurni učesnici su pevačica Vesna Rivas, koja u rijaliti ulazi sa svojim sinom Petrom Pajićem, ali i bodi-bilderka Ljuba Pantović sa ćerkom Aleksandrom Subotić, koje će iz rijalitija "Snajke" otići pravo u novi rijaliti. Od starih učesnika gledaćemo ponovo starletu Macu Diskreciju, voditeljku "Hepija" Ružicu Veljković, Bosanku Dalilu Moreno, Nišlijku Miljanu Kulić, Zmaja od Šipova, Crnogorce Mladena Vuletića i Marka Perovića.

Kao mogući učesnici pominju se Hasan Dudić i Era Ojdanić, kao i glavna fajterka Slađana Petrušić, koja se još premišlja, s obzirom na to da se trenutno bavi pisanjem romana. Neizvestan je ulazak i starlete Tijane Ajfon, sa kojom produkcija treba da se dogovori o honoraru - navodi naš izvor blizak produkciji srećne televizije i dodaje da će nas iznenaditi neki potpuno novi učesnici.

- Sigurno će se u vili naći neki takmičari iz zemalja u regionu. Pominju se neke starlete iz Hrvatske i Bosne. Takođe, nije ni poznato kakvu bi ulogu mogle da imaju Vesna i Ružica. Moguće je da će biti i voditeljke programa - dodaje izvor lista.

Vesna Rivas nije htela ni da demantuje, ni da potvrdi informaciju da će u rijliti ući sa sinom Petrom.

- Možda se desi da uđem, ali ne znam ni kada bih ušla, ni koju bih ulogu imala tamo. Što se tiče mog sina, mnogi će biti iznenađeni. Mnogo je nasilnika bilo u rijalitiju, a produkcija ovog puta hoće da pokaže neki finiji i kulturniji svet, kojem pripada moj sin. On je kulturan, pristojan, vredan i poštuje starije. Neće biti vulgaran, ni prost, on onako na finjaka odgovara, ali gađa pravo u metu, kao pravi Zemunac - otkriva nam Vesna i dodaje da će se ova sezona razlikovati od prethodnih, jer počinje na katolički Božić.

- To nije slučajno. Mnoge maske će pasti u ovoj sezoni, i to velikim igračima. Mnogo će pozitivnih ljudi ući u vilu i ovog puta će sigurno neko pozitivan pobediti. Neko koga narod voli, ko je vernik i koga štiti bog - tvrdi poznata estradna proročica i pevačica.

U "Parove" ulazi i Gastoz

Domaći mediji danima spekulišu o ulasku Nenada Marinkovića Gastoza i u petu sezonu "Parova". Jedan od pobednika ovog rijalitija, prema saznanjima, pridružiće se ekipi u rijalitiju tek kada se šou bude dobro zakuvao, dakle, nekoliko nedelja od početka nove sezone.

- Za to vreme uspeće da dođe sebi nakon tragedije koja mu se desila. On sada nije spreman da se nosi sa ludilom koje nosi jedan rijaliti šou - kaže izvor blizak Jutjub zvezdi.

2024 © - Vesti online