Utorak 20.12.2016.
20:44 >> 21:34h
Vestionline

Partizanu triler u Poljskoj, Vrabac heroj

abaliga.com/kk Partizan NIS
Doneo vrednu pobedu crno-belima: Adin Vrabac

Zbog problema sa povredama, u Beogradu su ostali Novica Veličković, Mihajlo Andrić, Frenk Robinson i Đorđe Majstorović, kao i trener Aleksandar Džikić, ali i pored toga, crno-beli su se herpojski borili svih 45 minuta da bi ih na kraju i sreća pogledala.

Birčević je doneo produžetak srpksom vicešampionu, da bi u dodatnih pet minuta briljirao reprezentatzivac Bosne i Hercegovine. Prvo je pogodio trojku za 79:79. Kada su domaćini postigli samo jedno slobodno bacanja, crno-beli su imali poslednji napad, 17 sekundi pre kraja. Vrabac je pogodio za veliko slavlje gostiju iz Beograda.

Birčević, bio je najefikasniji u Partizanu sa 19 poena, 11 skokova. Junak utakmice bio je Adin Vrabac koji je postigao pobedničke poene dve i po sekunde pre kraja, a meč je završio bez promašaja iz igre sa 16 poena. Ratkovica je zabeležio 15 poena i 10 asistencija. Veoma loš meč odigrao je Hečer koji je upisao samo 9 poena, sve u prvom poluvremenu, uz procenat iz igre 4/18. Luković je imao 13 poena, osam skokova i čak pet blokada. 

U poraženom timu Košarek je imao 17 poena, Dragičević je zabeležio 14, uz 10 uhvaćenih lopti, a po osam su imali Florens i Von.

Pogledajte poene Vrbca za pobedu!

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
2024 © - Vesti online