Utorak 20.12.2016.
14:43
Tanjug, Vestionline

Tadić: Kao dečak gledao sam Piksija i učio....

Reuters
Zadovoljan nagradom: Dušan Tadić

- Zadovoljan sam kako je prošla ova godina, sada se polako vraćam posle povrede nosa i nadam se da ću i u narednoj imati uspeha u klubu i reprezentaciji. Najveća nagrada za čitavu zemlju bio bi plasman na Svetsko prvenstvo u Rusiji, težak put je pred nama, ali imamo sve preduslove da uspešno završimo posao - rekao je Tadić na svečanosti u hotelu Kraun plaza.

Vezista engleskog Sautemptona ističe da je reprezentacija vratila kult, za šta je, prema njegovom mišljenju, najzaslužniji selektor Slavoljub Muslin.

- Osećamo podršku navijača i svih oko nas. To nam jako znači, bez toga bi bilo teško, ako svi budemo bili kao jedan, bićemo na Mundijalu u Rusiji - poručio je Tadić i kao najveći lični trenutak u 2016. godini označio ovacije navijača i skandiranje njegovog imena posle pobede nad Austrijom (3:2).

On je posebno naglasio da mu prijaju pohvale Dragana Stojkovića Piksija, takođe dobitnika Zlatne lopte FSS kao najboljeg trenera.

- Velika je čast, izlišno je pričati koliko znače reči jednog od najboljih srpskih fudbaler ikada. Kao dečak učio sam od njega i ostalih naših legendi, drago mi je što je i on dobio Zlatnu loptu - poručio je Tadić, uz konstataciju da će se uskoro vratiti na teren.

- Mogao sam i ranije da se vratim sa maskom, ali me je ljutila. Nisam mogao da igram sa njom i da imam periferni pogled na terenu - zaključio je Tadić.

2024 © - Vesti online