Utorak 20.12.2016.
13:38
Tanjug, Vestionline

Milošević: Prekretnica u 2017, plasman na SP glavni cilj

N. Đurović
Najavljuje promene sistema takmičenje: Savo Milošević

- Imamo velike ciljeve u novoj godini i oni mogu da znače prekretnicu. Primarna stvar je rezultat A selekcije i plasman na Svetsko prvenstvo u Rusiji mnogo bi značio. Siguran sam da ćemo mi iz Saveza učiniti sve da fudbalerima i stručnom štabu napravimo odlične uslove - rekao je Milošević na svečanosti dodele Zlatnih lopti FSS.

Milošević uspeh očekuje i od mlade teprezentacije Srbije na prvenstvu Evrope u Poljskoj.

- Momci su u prethodnom periodu bili prvaci evrope i sveta, znaju kako se osvajaju trofeji. Iaki je plasman na šampionat uspeh, očekujem puno i na turniru. Mlađe selekcije su nas navikle na velike rezultate.

Prema njegovim rečima FSS u 2017. ima mnogo projekata, među kojima se izdvaja regularnost u dve najjače lige kod nas.

- Na to ćemo posebno bratiti pažnju. Biće promena oko sistema takmičenja, u cilju poboljšanja kvaliteta i regularnosti - rekao je Milošević i najavio izgradnju novog admnistrativnog centra FSS i veliki korake ka izgradnji Nacionalnog stadiona.

- Preduzeli smo mnogo stvari, nadam se da će u 2017. biti konačcno približavanje izgradnji. Stadion nije bitan samo za Savez, već i za klubove kako bi izbegli moguće probleme u međunarodnim takmičenjima zbog infrastrukture - zaključio je Milošević.

2024 © - Vesti online