Utorak 20.12.2016.
13:08
Tanjug, Vestionline

Stojković i Tadić svečano dobili Zlatne lopte FSS

Reuters
Najbolji: Dušan Tadić

Njima su unikatni trofej, težak 12 kilograma, dodelili potpredsednik Savo Milošević i sportski direktor Goran Bunjevčević kao najboljim pojedincima u srpskom fudbalu u 2016. godini.

- Ova godina nije bila laka, a mi treneri iz inostranstva, osim rezultata i stila igre, imamo obavezu da reprezentujemo naš fudbal na najbolji mogući način. Zahvalio bih se FSS-u na nagradi, za mene je Zlatna lopta velika privilegija. Ovo nije mala stvar, ali imam obavezu da budem još bolji - rekao je Stojković.

Dušan Tadić, najbolji igrač reprezentacije Srbije u dosadašnjem toku kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji, istakao je da mu je čast zbog priznanja.

- Individualne nagrade su značajne, veliki podstrek daju. Zahvalio bih se selektoru Muslinu i saigračima, bez njih ne bih dobio ovo priznanje. Ipak, ništa značajnije nije od timskih nagrada, a za nas bi to bio plasman na Svetsko prvenstvo - poručio je Tadić.

Stojković i Tadić su se tako našli u društvu Ilije Petkovića, Radomira Antića, Milovana Rajevca, Nemanje Vidića, Dejana Stankovića, Nikole Žigića, Branislava Ivanovića i mnogih drugih. Današnjem događaju prisustvovali su čelni ljudi FSS i Skupštine Beograda, predstavnici svih regiona, brojnih klubova, legende srpskog fudbala, košarke, atletike...

2024 © - Vesti online