Utorak 20.12.2016.
14:51
alo.rs

Ona je rekla "NE" drugu Titu

A. Čukić
Nije volela Josipa Broza Tita, i nije se plašila to da kaže: Eva Ras

Kako je Eva bila atraktivna mlada glumica, nije ni čudo što je zapala za oko Titu, koji ju je pozvao da mu se pridruži u uživanju na Brionima i bude njegova specijalna gošća. 

Pročitajte još:

M. Todorović

Srbijo, ljubavi moja

Karijera kao švajcarski sir

- Dok sam bila na festivalu u Puli, Titovi emisari su me u njegovo ime pozvali da dođem kod njega na Brione, a ja nisam htela, jer sam imala predstavu. Zvao me je zbog filma "Ljubavni slučaj", u kojem sam igrala onu golu ribu. To mu se dopalo, ali se malo prevario kada je reč o meni. Onda je direktor filma rekao: "Ne možeš igrati predstavu kad maršal zove". Ja sam mu uzvratila: "Biću glumica i posle Tita" -  priseća se za "Alo" Eva, jedna od retkih koja je pristala da se skine do gole kože pred kamerama u to vreme. 

Ona je ispričala i da zbog njenog odbijanja nisu hteli da je voze na aerodrom. 

- Uzela sam taksi i tamo sam srela Angela Miladinova, čuvenog reditelja emisija o filmu. Pitao me je otkud to da se usred festivala vraćam kući. Rekoh: "Pozvali su me na Brione, ali neću da idem tamo. Ja druga Tita ne volim". I nisam otišla. I on mi je na to rekao da to neće na dobro izaći. Eto tako je nastao crni talas. Ja ne znam šta su emisari rekli Titu, ali to što se nisam pojavila na Brionima, gore od toga nije ništa moglo da se desi - završava Izabela iz "Ljubavnog slučaja". 

- Sve što radim i pišem upućeno je protiv njega. Protiv njega sam bila i za njegovog života - zaključila je Eva Ras.

2024 © - Vesti online