Ponedeljak 19.12.2016.
21:11
Vestionline

Plagijat plagijata podigao fanove na noge!

youtube.com/Milica Pavlovic
Milica Pavlović je uredno otkupila prava na pesmu od Grka dok su njene koleginice "Ministarke" rešile da zaobiđu procedure

Trenutno je u toku svakodnevna promocija pesama na sajtu Jutjub, pa je u nedelju veče svetlost dana ugledao spot za pesmu "Dvostruka Igra".

Reč je o kompoziciji grčkog autora Kiriakosa Papadopoulosa, koja se u originalu zove "Stochos" i izvodi je grčka pevačica Paola, a za koju je Milica otkupila prava za srpsko tržišta i u ovoj situaciji ništa ne bi bilo sporno da publika nije prepoznala melodiju pesme.

Naime, kako se priča na gotovo identičnu melodiju su članice grupe "Ministarke" snimile numeru "Mrtav ili živ" pre skoro godinu dana, ali ono što je podiglo prašinu jeste što je ispod kompozicije potpisan Miloš Roganović kao autor pesme.

- Je l još niko nije provalio da su Miličina "Dvostruka igra" i pesma "Mrtav ili živ" od "Ministarki" zapravo ista grčka obrada, a Filip i Miloš se ovde ladno potpisali kao da su oni kompozitori - samo je jedan od komentara na ovu situaciju.

Mnogi komentarišu da su "Ministarke" kao i autori ove numere, nadrljali, jer je pitanje momenta kada će ova informacija doći do grčkih autora, a nije neočekivano da zbog sporne pesme dođe i do tužbe.

2019 © - Vesti online