Ponedeljak 19.12.2016.
17:56
Vestionline, Mocartsport

Iliev čuva svoje "bombe"

M. Todorović
Iliev dao reč

Međutim, posle nekoliko odrađenih prelaznih rokova ispostavilo se da će Iliev poslednji da se smeje pošto je u Humsku doveo neke od najboljih stranaca u istoriji kluba, između ostalih Leonarda i Evertona.

Prema njegovim rečima navijači crno-belih nemaju razloga za zabrinutost pošto je sa Brazilcima dogovoreno da ostanu ne samo do kraja sezone već najmanje do okončanja kvalifikacija za evropska takmičenja.

- Završili smo ozbiljan posao. Za Lea sam sve već rekao u petak, a tokom vikenda sam se sastao i sa Evijem, razgovarali smo i dogovoreno je da obojica ostanu sa nama najmanje do kraja kalifikacija za evropska takmičenja. To je sigurno - otkrio je Iliev u izjavi za Mocartsport.

Mladog funkcionera kluba iz Humske raduje to što stranci više ne smatraju Partizan za prolaznu stanicu.

- Pre nekoliko dana sam rekao da će klub da uradi sve da Leonarda i Evertona učini srećnim. Mislim da smo u tome uspeli. Posebno me raduje što su oni sami shatili da im se u Beogradu pružila mogunost da naprave velike stari. To mi je upravo Everton i rekao. Ispunjen sam saznanjem da više nismo prolazna stanica za fudbalere iz inostranstva. Dosad se dešavalo da mnogi dođu, pa pobegnu na prvi mig, a ova dvojica su sami rekli da žele da osvajaju trofeje, igraju bitne međunarodne utakmice, na njima promovišu i sebe i Partizan. Plus, porodični su ljudi, odlično su prihvaćeni u Beogradu. Zadovoljni oni, zadovoljni mi. Zato nastavljamo zajedno.

2024 © - Vesti online