Nedelja 18.12.2016.
18:08
Vestionline, KK Partizan

Novi problemi za crno-bele: Bez trenera putuju u Poljsku?

youtube.com/HotSport
Džikić će možda ostati u Beogradu

- Pre svega, čestitam Mornaru. Ponovo su nas namučili. Ja sam u najavi utakmice rekao da je to tim čiji način igre nam ne odgovara. Hvala Bogu, pa smo odradili to što smo imali sa njima za ovu sezonu. Nadam se da će opstati, pa da ćemo se sretati ponovo. Što se tiče utakmice, ja moram da vam kažem da smo danas u timu imali jedan veliki broj igrača koji je igrao...nisu roviti nego su dobii lekove protiv bolova da igraju. Da smo izgubili, ne bih rekao nijednu ružnu reč. Ako oni to rade za klub, za navijače, za mene kao trenera i za svoje saigrače, nemam šta da im kažem.

Nabrojao je Džikić ko je sve imao probleme pred duel sa Baranima i dodao je da nije sigurno da će on putovati sa ekipom na duel Zeljonoj Gori u meču FIBA Lige šampiona.

- Novica nam je duša tima... Ima uticaja u svlačionici i na terenu i kad igra dobro i kad igra loše. I bez njega smo drugačiji tim. On je protiv Bešiktaša igrao sa distorzijom trećeg stepena. Uroš Luković je jutros primio injekciju. Robinson je bolestan, najblaže rečeno.  Andriću su blokirala leđa. Ja sam dobro bolestan, Ratkovica je rovit - istakao je Džikić. 

Crno-beli već sutra ujutru putuju za Poljsku, na put neće krenuti Majstorović i Veličković, a o konačnom spisku igrača stručni štab će doneti odluku u toku dana. 

2024 © - Vesti online