Subota 17.12.2016.
04:00
D. Dekić - Vesti

Otvoreni rat Vučića i Jankovića

A. Čukić
Počela kampanja: Janković direktno napao premijera

- Sve i da sam u prošlosti menjao stavove za 180 stepeni, prebrojavao građane po etničkoj osnovi u srazmeri jedan na prema 100, dobijao stan od države dok je bombardovana, bio ministar informisanja dok su vlasnici novina ubijani ili da danas gazim i preuzimam nadležnosti svih državnih organa i institucija, kao što je to slučaj sa Vama, ne biste smeli da nam kažete da smo protivnici države i naroda - podsetio je zaštitnik na Vučićevu političku biografiju.

Jankoviću su uvredama uzvratili visoki funkcioneri SNS-a Milenko Jovanov i Jana Ljubičić. Jovanov ga je nazvao "lažnim zaštitnikom", šibicarom i "politikantom" sa platom od 3.000 evra.
- U strahu je da li će postati predsednički kandidat. Pogađa ga istina, pa se služi već uvežbanim lažima i šibicarskim trikovima u cilju pripreme za predsedničke izbore - istakao je Jovanov, nazivajući zaštitnika građana "iskompleksiranim bednim politikantom.

Da je zaštitnik "jeftini politikant" i "velika lenština" ocenila je Jana Ljubičić, koja je državna sekretar u Ministarstvu policije. Dodala je i da Jankovićevi medijski nastupi liče na nastupe političkog klovna.

2024 © - Vesti online