Petak 16.12.2016.
12:17
J. L. Petković - Vesti

Osmeh na dar svakom detetu

Promo: Osmeh na dar
 

Tokom akcije koja traje do 23. decembra, aktivisti će svakog radnog dana od 10 do 16 časova na svojim fakultetima prikupljati sadržaj za novogodišnje paketiće: igračke, knjige za decu, nastavni materijal, školski pribor i slatkiše. A osim fakulteta, ove godine su im se pridružile i mnoge osnovne škole, sportska društva, plesne škole i škole stranih jezika.

U okviru akcije, "Osmeh na dar" će održati veliku humanitarnu žurku sa poznatima 21. decembra u klubu "The Bank" u Beton Hali (Karađorđeva 2-4 u Beogradu) sa početkom u 21 čas. Ulaz će se naplaćivati 250 dinara ili darivanjem novogodišnjeg paketića.

Gde, šta, kako?

Informacije gde možete doneti materijal, ko sve učestvuje u ovogodišnjoj akciji možete pogledati na sajtu www.osmehnadar.org ili na Fejsbuk stranici.

- Muzičku podršku pružiće nam di-džejevi "DJ Iron", "Bege fank", "Jung B", "Paja kobazz", "Papa Zho" i "Me-high-low". Sav prikupljeni novac biće upotrebljen za kupovinu materijala za novogodišnje paketiće. Broj ljudi, kao i poznatih osoba koje podržavaju "Osmeh na dar" povećava se iz godine u godinu, tako da se i ove očekuje veliki broj humanih ljudi na jednom mestu i dobra žurka. Želimo da pomognemo onima kojima je pomoć neophodna, da pokrenemo aktivizam kod mladih, da društvu skrenemo pažnju na probleme koji nas okružuju i da pokažemo kako uz malo volje, vremena i entuzijazma možemo da menjamo svet oko sebe - saopštili su iz studentske fondacije.

Kako još navode, njihovu iskrenu želju da pomognu prepoznale su i kompanija "OIP" sa značajnom novčanom donacijom, tehnološka kompanija "Nordeus", gde će zaposleni prikupljati materijal za paketiće, fabrika biskvita "Jaffa", koja će donirati određeni kontigent svojih proizvoda našoj Fondaciji, kao i "Konfekcija Papić Pljevlja" iz Pljevalja.

Promo: Osmeh na dar
 
2024 © - Vesti online