Petak 16.12.2016.
13:10
alo.rs, Vestionline

Čudo neviđeno: Starleta se "odrekla" grudi!

Instagram/sorajavucelic
Soraja je morala da se fotografiše i u operacionoj sali

Lekari su Soraji objasnili da je preterala sa implantatima i da joj savetuju da ih smanji, što je ona i učinila u jednoj beogradskoj privatnoj klinici.

- Svi znate Soraju kao osobu koja voli da ističe svoje atribute, ali izgleda da će tome doći kraj. Ona je nedavno bila na rutinskom pregledu i lekari su joj rekli da ima prevelike implantate u grudima, zbog čega bi mogla kasnije da ima ozbiljne probleme, pa i da će doći do pucanja silikona. Kako nije želela da stvari prepušta slučaju, ona je odmah zakazala operaciju - rekao je izvor blizak Soraji za tabloid "Alo!" i dodao:

- Ona je na operaciju otišla baš mirna, jer zna da to radi zbog sebe. Uz korekciju grudi, odlučila je da smanji i usne, kako bi izgledale što prirodnije. Operacija je prošla dobro i sada mora da miruje i da sluša savete lekara kako bi se što pre oporavila i vratila svojim obavezama. Ona je veoma odgovorna, tako da će slušati sve što joj lekari budu rekli i toga će se pridržavati.

Starleta je odgovorila na poziv novinara, ali nije bila u stanju mnogo da priča...

- Istina je to što ste čuli. Trenutno nisam u mogućnosti da previše pričam, pa se čujemo čim se budem oporavila. Samo ću vam reći da sam srećna što sam ispravila ovu grešku i da mi se veoma sviđa kako sada izgledam - istakla je Soraja.

Ona je do sada potrošila na plastične operacije oko 90.000 evra.

2024 © - Vesti online