Četvrtak 15.12.2016.
18:20
Index hr, Vestionline

Uskoro ruski rijaliti u kome je dozvoljeno silovanje i ubijanje?!

pixabay.com
Šou u kome je sve dozovljeno

30 takmičara iz različitih država takmičiće se za 1, 5 miliona evra nagrade, a pravila su toliko brutalna da se već sad bune i javljaju razna udruženja sa svih strana sveta.

Naime, šou dopušta "tuču, ubijanje i silovanje." U šouu 30 takmičara, od kojih polovina žena, biće bačeni u divljinu, a osim sa divljim životinjama, boriće se i s temperaturama od - 40 i nižim.

Pričalo se čak i da će takmičarii biti naoružani vatrenim oružjem, ali to nije istina.

Ipak, šokantno pravilo kaže: "Sve je dozvoljeno. Tuča, alkohol, ubistvo, silovanje, pušenje, sve."

Mozak šokantnog šoua je ruski tajkun Jevgenij Pijatkovski (35) koji je rekao da oni s time neće imati ništa već će takmičari sami proučiti pravila i potpisati da li žele da učestvuju.

Ipak, situaciju su smirili producenti koji napominju da se ruski kriminalni zakon ipak primenjuje ako takmičari podivljaju.

"Bude li dokaza za kriminalne radnje - policija će doći i odvesti vas", izjavili su.

Kritičari ipak tvrde da će pravilo odvesti do divljačkog ponašanja jer su takmičari i prisiljeni da žive kao divlje životinje.

Takmičari moraju da imaju više od 18 godina i da budu "mentalno zdravi", a bizarna je i činjenica da će za učestvovanje morati da plate više od 150 hilljada evra.

Filmske ekipe neće biti već će čitav prostor biti "natrpan" s oko 2.000 fiksnih kamera, a imaće ih i takmičari.

Emitovaće se 24 sata dnevno i to s prevodima na više stranih jezika. Početak emitovanja planira se za jul sledeće godine, a producenti veruju da će privući "bogate i sklone riziku i avanturi" koji traže ultimativni izazov.

Pre nego što budu bačeni na milost sibirske tajge, takmičari će proći obuku.

Producenti tvrde da je interesovanje za sada više nego solidno, a svaki od takmičara imaće "panic button" povezan satelitom. "Svi koji prežive devet meseci, deliće nagradu", zaključio je Pijatkovski.

2024 © - Vesti online