Četvrtak 15.12.2016.
10:10
Vestionline

Šokatno priznanje: Madonu silovali dok su joj držali nož na vratu

instagram.com/madonna
Tinejdžersko doba je bilo traumatično za kraljicu popa: Madona

Madona je rešila da ispriča kakve strahote su joj se desile tokom prvih godina života u Njujorku, pre nego što će postati popularna.

- Kad sam se doselila u Njujork bila sam tinejdžerka. Prve godine su mi pretili pištoljem, silovali me na krovu zgrade dok su mi držali nož za vratom, a u stan su mi provalili toliko puta da sam jednostavno prestala da ga zaključavam. U godinama koje su usledile ostala sam bez svih prijatelja koje sam imala. Ubili su ih AIDS, droga ili meci. Osećala sam se paralizovano. Trebalo mi je dosta vremena da se saberem i krenem dalje sa svojim kreativnim životom - rekla je ona.

Ona je završila svoj potresni govor osvrtanjem na sveprisutni seksizam.

- Uče nas da smemo da budemo lepe, slatke i seksi, ali ne smemo biti previše pametne. Ne bi trebalo da imamo ni lično mišljenje. Nemojte deliti svoje seksualne fantazije sa svetom i budite onakve kakve muškarci žele da budete. I na kraju, nemojte stariti jer starost je greh. Bićete kritikovane, bićete ocrnjene, a vaša muzika sigurno više neće biti na radiju - završila je ona, a usledio je aplauz.

2024 © - Vesti online