Sreda 14.12.2016.
18:43
Vestionline

"U našem fudbalu rade lopovi"

youtube.com/nkolimpijatv
Bez dlake na jeziku: Milorad Kosanović, trener Radnika

- Ne razumem ljude koji rukovode fudbalom u ovoj zemlji, dozvoljavaju da se igra po ovakvom terenu, infrastrukturi i da ovakvim ljudima dozvoljavaju da rade tako odgovoran posao. Svako kolo dolaze na dve tri utakmice ljudi sa namerom da odmognu ili pomognu nekome. Nije samo meni zasmetao taj penal i nije to samo sada, tako je već dugo - rekao je Kosanović za "Arena sport" i dodao:

- Svako ima pravo da pogreši, ali nema niko pravo da sa namerom greši, a meni posle 40 godina u fudbalu zla namera ne može da promakne i odmah mogu da vidim šta se krije iza svega. Zvezdi nije bila potrebna ničija pomoć, i bez te pomoći uspela bi da uzme bodove. Zato, ovakve ljude treba izbaciti iz fudbala, a te priče da ćemo kažnjavati... Kažnjavati jedne, a ne druge. Ne razumem šta se time postiže.

Nije mogao da se suzdrži iskusni trener, koji je u dva navrata bio trener kluba iz Ljutice Bogdana.

- Izvinjavam se, ali to su lopovi. To je namera da se nekome nešto oduzme. S kojim pravom se to dozvoljava? Posle pominju neki BSK i ČSK za koje niko ne zna gde se nalazi, a događa se da na velikoj sceni, pred TV auditorijumom, dozvoliš nekome da radi ove stvari - zaključio je trener Surduličana Kosanović.

2024 © - Vesti online