Sreda 14.12.2016.
20:03
alo.rs

Bivši ljubavnici se ne podnose: Milena bežala od Nemanje

Vesti
Ne želi ni da čuje za bivšeg: Milena Ćeranić

Iako smo tokom njihovog boravka u rijalitiju "Farma" bili svedoci njihove ljubavi, posesivnosti, ljubomore i gnusnih svađa, ta ljubav se očigledno pretvorila u mržnju.

Baš kao što su mnogobrojne studije potvrdile, između ljubavi i mržnje je tanka nit, a o tome svedoči i Džejeva pesma. Da stvar bude gora, njih dvoje međusobne razmirice ne uspevaju da prevaziđu ni nakon što se Nemanja oženio i ima dete, a ona se zaljubila.

Čak ni iz poštovanja prema kolegama koji su u njihovom društvu, makar kako bi ih poštedeli neprijatne situacije, oni ne prestaju da teraju mak na konac.

Naime, na snimanju novogodišnje emisije "Pinka" Milena i Nemanja su bili istovremeno u studiju, ali su koristili svaku priliku da sa zaobiđu u širkom luku.

- Ćeranićeva je u jednom trenuku pevala na bini, a kada se zbog spleta okolnosti na istu popeo Nemanja, ona je brže-bolje sišla sa nje. Niko nije mogao da je nagovori da istovremeno sa njim bude na bini, iako je scena bila ogromna i mogli su biti metrima udaljeni. Milena je sve vreme boravila u šminkernici, dok je Nemanja ćaskao sa kolegama u bekstejdžu. Bila je izuzetno neprijatna situacija, kao i uvek kada se njih dvoje nađu na istom mestu - priča izvor lista "Alo!"koji se zatekao na snimanju.

- Organizatori, koji nisu imali pojma da su njih dvoje u baš tolikom sukobu, nisu ni slutili da će im to napraviti problem. Sa druge strane, i pevačima je bilo neprijatno jer nisu znali kako da se ophode kada stanu da popričaju sa jednim od njih. Sve vreme se osećala napetost - dodaje  izvor.

Novinari ovog lista su i razgovarali sa Milenom, a dok je na sva pitanja odgovara učtivo, na spomen Nemanje Stevanovića samo je ućutala. Kada ni posle minut nije ništa odgovorila, snimanje je isključeno, a ona je osula paljbu.

- Koji idioti morate da budete da biste me to pitali ?! Šta vam to znači? Jednog dana ću ja biti velika zvezda i trebaću vam za intervju - siktala je Ćeranićeva.

Za razliku od nje, Nemanja je bio pristojniji, ali o bivšoj nije želeo da kaže ni reč.

- Nemam komentar - bilo je sve što je Stevanović odgovorio.

2024 © - Vesti online