Sreda 14.12.2016.
10:10
informer.rs

Prete mi ubistvom zbog dečka Srbina: Ku*vo mala, ideš u pakao!

youtube.com/Zvezde Granda Specijal
Edita na meti zbog dečka

Mlada pevačica, koja je godinu dana u vezi sa studentom Ognjenom, navukla je na sebe gnev muslimana kada je prošle nedelje priznala da bi se udala u pravoslavnoj crkvi.

Edita je pred zakazan nastup u Sarajevu počela da prima zastrašujuće poruke.

- Pisali su joj u porukama da će goreti u paklu ako bude izdala isla, da nije prava vernica, već prostitutka i da treba da se pazi ako dođe u Bosnu. Bilo je strašno i ona se baš uplašila - priča izvor blizak pevačici.

Da je dobijala pretnje smrću potvrdila je i sam Edita.

- Dobijala sam svakakve poruke, jer je moja izjava izazvala veliku buru. To je osetljiva tema, koja bi mogla da nanese mnogo patnje narodima i sramota me je da pričam o tome. Volela bih da se cela ta priča prekine - kaže Aradinovićeva i dodaje da ljude ne deli prema tome koje su religije ili rase.

- Poštujem svaku veru i meni nije bitno ko kakvu boju kože ima, bitno da je dobar čovek. Pa kakvi bismo ljudi bili kada bismo razmišljali na taj način - rekla je "ministarka".

Edita je naišla na osudu i na bosanskim portalima na kojima su je nazivali "prostitutkom" i "sramotom za muslimane".

Poručili su joj da će goreti u paklu, ako promeni veru.

"Ku*vo, jadna li ti je ta ljubav, mala, direktno ideš u pakao", "Uostalom, ko je je*e, ona je samo nebitna silikonka", samo su neki od komentara na portalima i društvenim mrežama.

2024 © - Vesti online