Sreda 14.12.2016.
08:45
Ž. T. - Vesti

Gužve za autograme i ispred hale

Printscreen/Instagram/dinomerlinofficial
Oduševio publiku: Dino Merlin
Niko nije mogao da pretpostavi da će vladati ogromno interesovanje sa kojim se suočio organizator koncerta menadžer Fikret Vukalić Fantom.
 
Naime, ispred zgrade Rajfajzen banke stvorio se dug red, a poznati pevač podelio je više od 2.000 autograma. Red se formirao i ispred dvorane u kojoj je pevao, jer mnogi nisu dobili karte, pa su se ponadali da će, na veče nastupa, ipak moći da uđu.

Karte za rođendan

Po završetku koncerta, Merlin je ocenio da je ovo bio, zasigurno, najbolji koncert koji je do sada imao u dijaspori. Fantom, koji je najavio da će sličan spektakl organizovati u martu, kada će gostovati Zdravko Čolić, posebno se zahvalio "Vestima" na podršci. On je istakao da je za nagradnu igru u najčitanijem dnevnom listu u dijaspori vladalo ogromno interesovanje čitalaca. Dve od ulaznica, koje su "Vesti" poklonile, dobila je Sabina Tešević, kojoj je to, kako je kazala, bio jedan od najlepših rođendanskih poklona.

Fantom se pobrinuo da koncert bude na svetskom nivou i obezbedio je najbolju tehničku opremu koju koriste svetske zvezde. Od samog izlaska na binu, pa sve do kraja koncerta Merlin je pevao sa publikom, koja je pratila svaku pesmu, ali ga i vratila na scenu na dva bisa.
 
Inače direktor RLB Njien Robert Fišer bio je oduševljen koncertom, kao Merlinovom popularan među našim građanima. On je, na bini, pred više od 8.000 prisutnih fanova, najavio da će RLB izdati bankovne kartice sa likom Merlina, a tu najavu je i slikovito preneo time što je pevaču uručio ogromnu bankarsku karticu Rajfajzen banke sa njegovim likom.
 
2024 © - Vesti online